П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Соціум
13/03/2015 13:45

Автомобіль – у подарунок

Броньований «Мерседес Спринтер», захист якого дозволяє відчутно посилити безпеку бійців, правоохоронцям передали керівники Тлумацької райдерж­адміністрації.

Такий доречний для виконання поставлених завдань під час несення служби в східних регіонах нашої держави автомобіль заступникові начальника УМВС України в Івано-Фран­ківській області Василеві Віконському у Тлумачі передав очільник місцевої РДА Володимир Габурак. Представники духовенства освятили транспортний засіб, а також вручили бійцям зведеного загону прикарпатських міліціонерів, які невдовзі вирушатимуть на ротацію, ікони та обереги.

Подарований автомобіль поїхав до обласного центру не порожнім. Волонтери зібрали та передали для потреб правоохоронців, які нестимуть службу на Сході України, харчові продукти. А для моральної підтримки відрядженим міліціонерам вони принесли дитячі малюнки.

В Івано-Франківську броньований «Мерседес Спринтер» відразу належно оцінили ті, кому доведеться ним користатися: працівники роти міліції особливого призначення «Івано-Франківськ». Свою подяку за такий справді цінний дарунок тлумацькій громаді та її очільникам висловив керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській обл. 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті