П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
30/12/2014 11:27

«Чудотворці» в погонах

На День Святого Миколая з нетерпінням чекають усі діти. Та, зізнатися щиро, більшість дорослих теж небайдужа до цього свята. На Миколая, попри свій вік, професію та статус, кожен із нас мимоволі поринає в дитинство, сподівається на диво і сам намагається творити дива. У правоохоронному відомстві є хороша традиція – на свято Миколая робити подарунки наймолодшим у міліцейській родині – вихованцям Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ. Цього року дарунки від Святого Миколая ліцеїстам вручили заступник мініст­ра внутрішніх справ України Василь Паскал, ректор НАВС Володимир Чернєй та голова організації ветеранів Цент­рального апарату МВС Іван Красюк.

Василь Паскал від себе особисто та від імені колегії МВС із батьківською теплотою привітав майбутніх правоохоронців зі святом: «Наше завдання – дати вам гідну освіту, адже ви є нашою надією, на вас ми покладаємо великі сподівання, – зазначив заступник мі­ніст­ра внутрішніх справ. – Перед вами постає нелегке завдання – відновити довіру до міліції, адже ми прагнемо бути незалежною європейською державою».
Як і годиться у свято, Василь Паскал приїхав до юні не з порожніми руками: він подарував ліцеїстам оргтехніку, а найкращих учнів заохотив запрошеннями на святковий концерт з нагоди Дня міліції.
До привітань долучився й директор ліцею Василь Кобко, який побажав своїм вихованцям щасливої майбутньої долі й запевнив, що керівництво навчального закладу зробить для цього все можливе. Очільник освітнього закладу також передав ліцеїстам щирі вітання від імені голови Наглядової ради НАВС Василя Дурдинця. Шанований наставник не зміг бути присутнім на заході, але передав своїм юним послідовникам подарунки – компактні пристрої для накопичення інформації та солодощі. Теплі слова на адресу молодого покоління сказав і голова організації ветеранів Цент­рального апарату МВС Іван Красюк, який побажав хлопцям та дівчатам гарно відпочити на зимових канікулах.
…Вбрані в парадний однострій, попри зовсім юний вік, ліцеїсти здавалися зовсім дорослими. Багатьом із цих дітей уже довелося зазнати найбільшого горя в житті – втрати найрідніших людей. Тому увага наставників, які прагнуть дати їм якомога більше батьківського тепла, для них – безцінна. На знак вдячності вихованці ліцею підготували своїм «чудотворцям» святковий концерт та вручили виготовлені власноруч подарунки.
Марія САЛЬНІК, «ІЗ»
Фото Дмитра ТЕРЕШКЕВИЧА

 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті