П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
05/06/2014 17:46

Місто цікавих професій

У незвичайному ігровому містечку, що першого дня літа відкрили в Житомирі, юні жителі обласного центру мали можливість спробувати себе в омріяній професії. 

Отримавши паспорт громадянина «Міста професій», хлопчики й дівчатка визначалися з фахом: «влаштовувалися» на роботу в лікарню, модельну агенцію, перукарню, кав’ярню, службу порятунку, обирали журналістику або іншу творчу діяльність.

«Ми із задоволенням долучилися до цієї цікавої та пізнавальної акції, – коментує начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС Житомирщини Галина Шилова. – А щоб представити міліцейське відомство, обрали найпопулярніші підрозділи: Державтоінспекцію, експертно-кримі­налістичний центр і відомчу службу охорони».

Охочих поповнити лави внут­рішніх справ «Міста професій» виявилося чимало. Діти з цікавістю вивчали службову мото- й автотехніку ДАІ, захоплено спостерігали за групою затримання ДСО в дії, дізнавалися професійні таємниці експертів-криміналістів. Отож не дивно, що після такої насиченої «робочої зміни» багато юних громадян ігрового містечка ствердились у бажанні пов’я­зати своє майбутнє з міліцією.

Ольга НОМЕРЧУК, 

Житомирська обл.

 

 

 

 

друкувати

Коментарi