Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
20/02/2015 12:38

«Дякую колегам за підтримку!»

Внаслідок обстрілу ворогом позицій українських бійців неподалік міста Дебальцевого під час виконання бойового завдання помічник дільничного Глобинського РВ УМВС Полтавщини Олександр Піддубний дістав тяжке поранення. Нині він перебуває на лікуванні у столичному госпіталі МВС. Хлопця всіляко підтримують колеги з полтавської міліції.

Події того страшного дня назавжди закарбувалися в Сашковій пам’яті. «Ми зачищали населений пункт. Були якраз на околиці, – згадує він. – Чую – міна летить. Одразу подав команду: „Повітря!” Всі попадали на землю». Міни розривалися на відстані якихось п’яти-шести метрів від бійців. Обстріл не вщухав близько 20 хвилин. «Мені здалося, що все закінчилося дуже швидко, – веде далі Олександр. – Спробував підвестися, та не зміг. Глянув – рука розірвана... Закричав».

Товариші зі зведеного загону полтавських правоохоронців, у складі якого Піддубний ніс службу, зреагували миттєво. «Сергій кинувся пере­в’я­зувати поранену руку джгутом, Сашко взявся заводити автомобіль… Я дуже їм вдячний!» – каже наш співрозмовник. Його, наскільки це було можливо, швидко транспортували до Дебальцевого, потому – до Харкова, у реанімацію.

«Лікарі зробили все від них залежне, але третину руки Олександр втратив. Крім того, під час обстрілу уламки пошкодили м’які тканини ноги. Наразі стан здоров’я нашого бійця задовільний, він проходить курс лікування, наступний етап – протезування», – розповідає начальник кадрового забезпечення УМВС Полтавщини Сергій Гаврик, який разом із делегацією міліціонерів краю нещодавно приїхав до столиці, аби провідати пораненого побратима. Колеги запевнили товариша, що усіляко підтримуватимуть його.

Олександр щиро зрадів гостям: «Чесно, навіть не сподівався на таку потужну підтримку. Для мене це дуже важливо». Правоохоронець тримається мужньо, каже: «Немає руки, та я живий! Життя триває!» Він прагне швидше стати на ноги й повернутися на службу, знову захищати Батьківщину.

Колеги звертаються до всіх небайдужих громадян із проханням допомогти патріоту. Кошти на лікування й протезування можна перераховувати на картковий рахунок Олександра у «Приватбанку»: 5168 7572 4877 3659. Розрахунковий рахунок у «Приватбанку» 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, призначення платежу – лікування О. О. Піддубного.

Роман Грішин, 

Полтавська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті