П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
18/06/2015 16:50

В.о. послав стажиста по хабар

Працівники Департаменту протидії злочинності у сфері економіки (ДПЗСЕ) спільно з працівниками прокуратури Київської області затримали в.о. начальника реєстраційної служби Бучанського міського управління юстиції Київщини та стажиста цієї установи.

Затримання здійснено в ме­жах розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України за фактом вимагання в.о. начальника реєстраційної служби, який водночас обіймає посаду начальника реєстраційної служби Києво-Святошинського райуправління юстиції Київської області, неправомірної вигоди.

Стажист реєстраційної служби Бучанського міськуправління юстиції отримав пряме розпорядження керівника одержати від заявника кошти в сумі 4,5 тис. доларів США, що він і зробив у власному автомобілі. Потому гроші передав начальнику.

Неправомірна вигода була отримана від представника суб’єкта господарювання за реєстрацію права власності на комплекс з обслуговування автомобілів у с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району.

Проведено першочергові слідчі дії, обшуки в службовому кабінеті, в автомобілі та за місцем проживання згаданих осіб. Вирішується питання щодо затримання підозрюваних у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті