П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
13/11/2014 16:03

«Віват інспектору ДАІ!»

Цікавий пізнавальний захід із такою назвою пройшов днями в «Київському транспортно-економічному коледжі» Націо­нального транспортного університету. Об’єднані гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного!», студенти продемонстрували знання ПДР і своє свідоме ставлення до них.

Головною метою цього заходу було ще раз нагадати всім учасникам дорожнього руху правила безпечної поведінки на автошляхах. Учасники відмінно виконали це завдання і, окрім того, вразили журі вмінням швидко мислити, самостійно приймати рішення у складних ситуаціях, а ще комунікабельністю й активною життєвою позицією. Інспектор ДАІ Голосіївського району Анастасія Невмержицька, яка входила до складу суддівської колегії, зазначила, що конкурсанти гідно впорались з усіма випробуваннями.

До речі, виступи команд оцінювалися згідно з Правилами дорожнього руху. Засвідчивши найкращі результати, перше місце заслужено посіла команда «Дорожній патруль». Крім вітань і призів, переможці отримали запрошення до одного зі столичних центрів ДАІ з надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів (раніше ВРЕР), де студенти зможуть закріпити й поглибити свої знання дорожньої грамоти.

Ольга Полякова, 

 

м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті