П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
16/04/2015 10:29

Весняна профілактика від «ластів’ят»

Вихованці НВК «Перша ластівка», що в Оболонському районі столиці, репрезентували проект «Знаки дорожні знай і завжди їх пам’ятай».

Упродовж двох місяців діти старанно втілювали задум у життя: на уроках праці виготовляли дорожні знаки, разом із батьками вивчали маршрут до своєї школи, готували фото- та відеосюжети тощо. Результатом кропіткої праці стала тематична експозиція учнівських робіт. А доповнив її яскравий профілактичний концерт: маленькі артисти співали, танцювали, розповіли байки про ведмедя, що не дотримувався Правил, та зайчиків, які загубились у великому місті.

Глядачі – «ластів’ята» зі старшої дитсадкової групи навчально-виховного закладу, батьки й учителі – були здивовані тим, як ґрунтовно школярики засвоїли дорожню грамоту і як доступно й переконливо виклали ці знан­ня у своїх виступах. Не менш вражена була й гостя з київської ДАІ. Інспектор Катерина Вороніна з задоволенням долучилась до заходу й обговорила з дітьми необхідність дотримання на шляхах правил безпечної поведінки.

На згадку про зустріч учні подарували гості в погонах дорожні знаки, зроблені власноруч, й пообіцяли бути зразковими пішоходами. Інс­пектор Вороніна теж мала для школяриків приємний сюрприз – мультиплікаційний. Вона показала й подарувала «ластів’ятам» тематичні анімаційні фільми про Правила дорожнього руху, створені їхніми однолітками за допомогою працівників дитячого телебачення «Веселка» і столичної ДАІ.

 

Прес-служба УДАІ м. Києва

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті