П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
27/02/2015 13:04

Урок дорожньої грамоти

На Харківщині триває просвітницький проект «Знання і дотримання Правил дорожнього руху – запорука спокою й добробуту кожної родини!», який започаткували обласна Державтоінспекція та місцеві громадські організації.

Нещодавно працівники ДАІ разом із медійниками завітали до Харківської ЗОШ № 103, щоб нагадати учням 6–8 класів правила безпечної поведінки на дорогах. Школярі охоче взяли участь в ігровому уроці, під час якого начальник відділу профілактичної роботи УДАІ Харківської області Олег Ніконенко розповів учням, коли з’яви­лися перші ПДР, якими вони були і нагадав слухачам ази сучасної абетки дорожнього руху. «Транспорт – наш вірний друг! Але лише за умови дотримання правил безпечної поведінки на дорозі!» – резюмував підполковник міліції Ніконенко.

А щоб діти краще засвоїли інформацію, харківські даївці провели тематичну вікторину, різноманітні ігри та конкурси. Крім того, школярам продемонстрували відеоролики з безпеки дорожнього руху. Потому учні отримали від гостей «флікери».

Спілкування учасників й організаторів матиме продовження: засновник громадського руху «Життя за правилами» та автор телепрограми «Авто­пре­м’єр» Костянтин Фендріков запропонував хлопцям і дівчатам зобразити свій безпечний шлях до школи й передати ці малюнки в Державтоінспекцію. Діти залюбки пристали на пропозицію.

Оксана Калмикова, 

 

Харківська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті