П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
10/10/2014 15:39

На гостину до ДАІ

Нещодавно столичні даївці запросили вихованців «Кадетського корпусу» ліцею-інтернату № 23 на цікаву екскурсію за лаштунки своєї служби.

Зустріч відбулася на базі полку Державтоінспекції Києва. Насамперед учні другого й шостого класів завітали до музею історії ДАІ. Майбутні офіцери оглянули форму, посвідчення, погони, нагрудні знаки перших інспекторів, дізналися від екскурсовода про обов’язки й особливості їхньої служби.

Про сьогодення ДАІ юнакам розповіла старший лейтенант міліції Євгенія Філонюк. Вона також нагадала гостям ПДР і провела коротку тематичну вікторину. Кадети, як виявилося, добре засвоїли дорожню грамоту й правильно відповідали на всі, навіть складні запитання.

Курсанти зазирнули також до автопарку столичних вартових доріг, де скористалися нагодою посидіти за кермом службового автомобіля й патрульного мотоцикла.

Вихованці «Кадетського корпусу» пообіцяли бути зразковими пішоходами. А допомагатимуть їм у цьому сувеніри від друзів-автоінспекторів: тематичні розклади уроків, зошити й листівки, що нагадуватимуть про необхідність завжди бути пильними на дорогах.

 

Наталія БАЮРКО, м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті