Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
07/02/2014 11:41

Уроки дорожньої грамоти

Після новорічних канікул юні кияни знову повернулися за шкільні парти. Поряд з іншими предметами во­ни продовжують поглиблювати свої знання дорожньої грамоти. Тематичні уроки разом з учителями проводять працівники столичної ДАІ.

Такі заняття відбулися, зокрема, у Дарницькому районі Києва. Інспектори ДАІ Людмила Михайленко та Володимир Панчук поспілкувалися з учнями п’ятих класів гімназії «Діалог»: розповіли, як безпечно дістатися до школи, як допомагають зорієнтуватись учасникам руху дорожні знаки та світлофори. Діти уважно слухали правоохоронців, а потому залюбки відповідали на запитання. За правильні відповіді школярики отримали подарунки від гостей у погонах: закладки «Безпека на дорозі» та тематичні розклади уроків.

Начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний відзначив важливість таких занять зі школярами. Однак він переконаний, що, окрім інспекторів та педагогів, питаннями безпеки дітей обов’яз­ково повинні займатись  їхні батьки. «Вони мають знаходити час, щоб нагадувати своїм дітям про те, як правильно поводитися на дорозі. І найголовніше – власним прикладом підкріплювати повчання», – наголосив очільник київської ДАІ.

Наталія СТОРОЖИК, 

м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті