Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
10/09/2013 20:25

Академія гостинно відчинила двері

Батьки та родичі майже 600 курсантів отримали змогу ознайомитися з умовами, створеними для навчального процесу, з побутом першокурсників, а також з обладнанням та зразками озброєння, що перебувають на оснащенні українських правоохоронців. День знань відбувся 2 вересня в усіх нав­чальних закладах системи МВС.

За словами ректора Національної академії внутрішніх справ Валентина Коваленка, цього року лави курсантів нав­чального закладу поповнили 599 першокурсників.

У складі академії функціонують чотири інститути, де готують фахівців для міліції громадської безпеки, кримінальної міліції, експертно-криміналіс­тич­них підрозділів та спеціалістів кримі­нально-виконавчого права.

Ректор вишу запевнив, що викладацький склад готовий до нав­чання такої кількості вступників, а першокурсники забезпечені всім необхідним для навчання й проживання:

– Ми докладемо всіх зусиль, щоб курсанти здобули належні знання, фізичну підготовку та патріотичне виховання.

Гості свята пересвідчились у високому рівні підготовки віт­чизняних спецпризначенців, а також у сучасності обладнання та озброєння українських правоохоронців. До того ж учасники творчого колективу вишу подарували гарний настрій усім присутнім своїми виступами.

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ. 

 

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті