Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
06/08/2013 14:37

Безпека на автошляхах неможлива без співпраці

На Донеччину перший заступник міністра Віктор Дубовик прибув за дорученням Віталія Захарченка. Приводом для робочої поїздки послужили дві події, які нещодавно сталися з активістами громадського руху «Дорожній контроль» Олегом Богдановим і Федором Добріциним.

-Міністр внутрішніх справ стурбований ситуацією, пов’язаною зі спричиненням тілесних ушкоджень активістам «Дорожнього контролю» в Донецьку та в Маріуполі, – повідомив Віктор Дубовик. – Я особисто зустрівся з потерпілими. Вони висловили припущення, що працівники міліції можуть бути причетними до цього інциденту. Запевняю, що буде проведене об’єктивне розслідування і всіх винних притягнуть до відповідальності, ким би вони не були.

У зустрічі Віктора Дубовика з потерпілими брали участь й інші активісти «Дорожнього контролю».

Щоб унеможливити кон­флікт­ні ситуації між громадськими діячами й міліцією, перший заступник міністра доручив начальникові Маріупольського міськуправління Олександрові Бугаю організувати зустріч представників «Дорожнього контролю» і працівників Держ­автоінспекції міста, де сторони змогли б обговорити проблемні питання співпраці та нагадати один одному про свої права та обов’язки.

Слід зазначити, що активісти «Дорожнього контролю» не лише висловили зауваження до роботи органів внутрішніх справ загалом і Державтоінспекції зокрема, але й відзначили професіоналізм маріупольської міліції, виявлений під час розслідування кримінального правопорушення, вчиненого стосовно їхнього представника.

Керівництву ГУМВС у Донецькій області перший заступник міністра рекомендував найближчим часом провести «круглий стіл» за участю активістів громадського руху «Дорожній контроль», керівників Управління ДАІ, патрульної служби та спецпідрозділу «Беркут».

 

Ірина ГРИНОВЕЦЬКА, 

 

Донецька обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті