Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
06/08/2013 14:04

МВС наведе порядок у своїх лавах власними силами

Глава МВС Віталій Захарченко провів зустріч із ветеранами органів внутрішніх справ. Очільник міліцейського відомства розповів старшим колегам про перебіг процесів модернізації в міліції та найближчі плани, а також від імені всіх працівників ОВС, які самовіддано несуть службу на благо українського народу, подякував їм за підтримку.

За словами Віталія Захарченка, події у Врадіївці сколихнули не лише Міністерство внутрішніх справ, а й усе українське суспільство. Щоб запобігти подіб­ним випадкам у майбутньому, в МВС зроблено низку висновків. Діяльність міліції планується привести до міжнародних стандартів. Буде розроблена Концепція реформування органів внутрішніх справ України, переатестований весь особовий склад у тих підрозділах міліції, де сталися резонансні події за участі їхніх працівників.

Міністр зазначив, що у відомстві наводитимуть порядок власними силами, зокрема – за допомогою підрозділів внутрішньої безпеки. У разі виявлення фактів протиправної поведінки працівників міліції матеріали про ці події передаватимуться до органів прокуратури.

Віталій Захарченко подякував ветеранам за підтримку й закликав їх активніше контактувати з МВС, щоб налагодити обмін інформацією й не допустити пов­торення подій, подіб­них тим, що стались у Врадіївці.

– Завдяки вашому авторитету люди знають вас, а ви знаєте людей. Нам потрібен зворотний зв’я­зок із суспільством, щоб зробити міліцію кращою, – наголосив Віталій Захарченко.

Микола ГУЛЕВИЧ, 

м. Київ. 

 

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті