П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Соціум
06/08/2013 14:02

Віталій Захарченко зустрівся з учасниками пішої ходи

На особистому прийомі в міністра побували громадяни з райцентру Врадіївка, що на Миколаївщині, і розповіли керівникові МВС про свої проб­леми. Глава відомства запевнив, що за кожним зверненням буде проведена ретельна перевірка.

За словами глави МВС, громадяни повідали йому про те, як вони бачать ситуацію в селищі. Крім того, врадіївці звернулися до Віталія Захарченка із проханням посприяти, щоб учасники штурму райвідділу, які надто емоційно відстоювали свої права, не були притягнені до відповідальності.

– Я таку обіцянку їм дав. Разом із тим, з інформацією, внесеною до Єдиного реєстру досудових розслідувань, необхідно вчинити певні юридичні дії, – зазначив Віталій Захарченко.

За словами глави МВС, під час особистого прийому заявники поскаржилися на те, що впродовж десяти років у Врадіївці чинилися, на їхній погляд, певні протизаконні дії. Ці ж громадяни заявили, що прагнуть справедливості й хочуть, щоб їхні звернення були ретельно перевірені, а права не порушувалися.

Міністр внутрішніх справ підкреслив, що він проти політизації подій навколо Врадіївки.

– Я хотів би поспілкуватись із громадянами, почути від них про їхні проблеми, – наголосив Віталій Захарченко. У той же час він нагадав, що тепер у Миколаївській області працює комісія МВС, яка детально вивчає звернення громадян. До членів комісії вже звернулися понад 90 заявників. Міністр внутрішніх справ запевнив, що кожне звернення ретельно перевірять. 

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ. 

 

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті