Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
20/07/2013 18:21

Пробіг за безпеку на дорозі

До профілактичних заходів, які регулярно проводять держ­інспектори Житомирщини, долучаються й любителі їзди на мотоциклах.

За словами начальника УДАІ Житомирщини Олександра Кравченка, ситуація на дорогах області невтішна: з початку року сталося 32 дорожньо-тран­спортні пригоди за участю водіїв мотоциклів та мопедів, в яких загинуло 11 осіб. Саме тому обл­управління Державтоінспекції ініціювало профілактичну мотоакцію. Підтримку в організації заходу надало Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міськради. А безпосередньо втілити задум у життя допомогли активісти з мотоклубу «Сталевий дракон».

Близько півсотні мотоциклістів, що зібрались у Гідропарку Житомира, вирушили в пробіг центральними вулицями обласного центру з важливою соціальною місією – закликати учасників дорожнього руху до взаємної поваги й дотримання Правил безпеки на автошляхах краю.

– У весняно-літній період на дороги масово виїжджають мотоцикли, мопеди та велосипеди, – відзначив президент «Сталевого дракона» Юрій Буртовський. – Саме тому в цей час члени клубу роздають листівки із закликом сприймати керманичів двоколісного транспорту як повноцінних учасників дорожнього руху. Хай керування автомобілем і мотоциклом різниться, та правила для всіх однакові.

Ольга НОМЕРЧУК, 

Житомирська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті