Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
14/07/2013 18:49

Перегони в місті Лева

Всеукраїнські відкриті змагання за Кубок Українського державного центру позашкільної освіти з автомоделювання зібрали школярів у Львові. Співорганізатором та спонсором незвичайного турніру стало Управління МВС України на Львівській залізниці.

Команди хлопчаків 9–13 років із Волинської, Дніпропетровської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької та Львівської областей п’ять днів із запалом змагалися на мініатюрних автотрасах. Відбулися заїзди моделей класу «ретро», «ЕС-24», «вантажівка». Лише на перший погляд ці перегони могли здатися дитячою забавкою. Команди по-дорослому серйозно поставилися до змагань і передбачили будь-які несподіванки: підготували запчастини й навіть запасні автомобілі, після кожного заїзду, як у перегонах Фор­мули-1, замінювалися колеса.
Перемогу виборола збірна із Сумщини. Однак і решта команд отримала похвалу суддів та організаторів і чимало подарунків. Як відзначив начальник УМВС України на ЛЗ полковник міліції Володимир Дитюк, в учасників цьогорічного Кубку хороший потенціал, тож у майбутньому ці хлопчаки можуть стати чемпіонами України чи навіть світу.
Ігор КРАВЧУК, Львівська обл.
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті