Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
16/06/2013 14:25

«Ліцензійні» диски – хенд-мейд

В одному з магазинів Херсона працівники підрозділу боротьби з економічною злочинністю УМВС області виявили велику партію контрафактних DVD-дисків із фільмами, музикою та іграми.

Організувала незаконний бізнес 37-річна місцева жителька. Вона відкрила на ринку крамницю, де продавала диски, й у тому ж приміщенні влаштувала магазин-склад, прихований від сторонніх очей. Там приватні підприємці гуртом закуповували продукцію, яку потім реалізовували вроздріб через торговельні точки в області.

Під час огляду приміщення магазину оперативники вилучили чималу кількість контрафактних DVD-дисків низької якості, а також комп’ютерну техніку: з її допомогою жінка записувала аудіовізуальні твори на оптичні носії та виготовляла обкладинки. Крім того, правоохоронці виявили етикетки, готові до запису диски та порожні бокси від них. Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС Денис Лактіонов, загальна вартість вилученого сягнула 80 тис. гривень.

Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 203-1 (незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва) Кримінального кодексу України.

Світлана РЯБОВА, 

 

Херсонська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті