Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
01/04/2013 20:59

Стратегії миру – нові стандарти

У Києві за участю міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка відбулася церемонія закриття міжнародного регіонального семінару «Розвиток стратегії міжнародної миротворчої поліцейської діяльності», у якому взяли участь пра­­во­охоронці з 50-ти країн світу.

 

«Проведення таких семінарів, глибоке вивчення досвіду, обговорення проблемних питань є дуже важливим для розвитку системи стратегічного управління міжнародною миротворчою поліцейською діяльністю, – зазначив міністр. – І керівництво нашої держави послідовно підтримує ООН у сфері додержання міжнародного миру та безпеки. Участь у миротворчій діяльності є пріоритетним напрямом для України».

Також Віталій Захарченко розповів присутнім про Спеціальний миротворчий центр Національної академії внутрішніх справ, який може забезпечувати постійний кадровий резерв спеціалізованих підрозділів міжнародних поліцейських сил, готових негайно відреагувати на вимоги ООН. Глава відомства упевнений, що за результатами проведених регіональних семінарів, буде визначений той стандартизований спектр завдань, які повинні виконувати поліцейські сили.

«Правильно організована миротворча діяльність є однією з важливих гарантій стабільності та миру на нашій планеті», – зауважив наостанок очільник української міліції.

Вікторія Паламарчук, 

м. Київ

 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті