Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
20/02/2013 14:14

Президент привітав переможниць

«Мільйони вболівальників стали свідками успіху українських спортсменок, який яскраво засвідчив ваш високий рівень підготовки та професіоналізм. Переконаний, що ваша перемога є вагомим внеском у примноження спортивних здобутків України на міжнародній арені», – ідеться в привітанні Президента України Віктора Януковича на адресу беззаперечних переможниць чемпіонату світу з біатлону Олени Підгрушної та Віти Семеренко.

За інформацією офіційного сайту Федерації біатлону України, золоту медаль у спринті на чемпіонаті світу з біатлону, що проходив у чеському місті Нове Место-на-Мораві, здобула інспектор спортивної команди Львівського державного університету внутрішніх справ, капітан збірної України в спринтерській гонці, старший лейтенант міліції Олена Підгрушна.

Переможниця закрила всі десять мішеней на вогневих рубежах. Завдяки влучній стрільбі й високій швидкості вона змогла випередити лідера загального заліку Кубка світу – Туру Бергер.

Спортсмен-інструктор спортивної команди внутрішніх військ МВС України, сержант Віта Семеренко стала бронзовим призером світової першості. Вона також професійно відстрілялася, а на фініші випередила російську олімпійську чемпіонку Ольгу Зайцеву.

«Україна через 11 років отримала чемпіонку світу з біатлону. 2002-го Олена Зубрилова виграла мас-старт. А в спринті наша збірна досі перемог на чемпіонаті світу не знала», – зазначено в повідомленні Федерації біатлону України.

Прес-служба 

Президента України

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті