Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Соціум
11/12/2012 15:58

Настя Петрик подарувала Україні перемогу

На Батьківщину повернулася переможниця дитячого «Євро­ба­чен­ня-2012» Анастасія Петрик. Конкурс цього року проходив у Нідерландах, в Амстердамі. Дівчинку та її команду урочисто зустрічали в аеропорту «Бориспіль» рідні, друзі, представники МВС України та журналісти.

Без перебільшення, ця дівчинка – гордість нашої країни. Адже перемога її була беззапереч­ною, з великим відривом від інших учасників. Вся Україна вболівала за нашу представницю, проте за правилами конкурсу не могла голосувати за неї. Тож удвічі приємніше, що багато європейських країн визнали Анастасію Петрик найкращою та віддали їй свої максимальні 12 балів. На Євробаченні, до речі, її називали українською Агілерою.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» переможницю зустрічали, як справжню героїню – з Почесною вартою та духовим оркестром Національної академії внутрішніх справ України. Недарма там було стільки людей у формі. Адже Настя – гордість аматорського дитячого театру при Центрі культури та мистецтв МВС України. Саме за підтримки міліцейського відомства юна артистка випустила свій музичний диск.

Спілкуючись із журналістами, Настя сказала: «Мені не віриться, що я перемогла. Найбільше хотілося привезти цю нагороду в Україну. Я мріяла, щоб усі сказали, що ми найкращі! На конкурсі було багато сильних конкурентів, але загалом панувала дружня атмосфера, і всі один одного підтримували», – поділилася враженнями, щойно зійшовши з літака, Анастасія. Поряд з Настею були її щасливі батьки та рідна сестра Вікторія, яка, до речі, у 2008 році теж представляла Україну на дитячому Євробаченні та посіла друге місце, поступившись лише учасниці з Грузії.

«Віка завжди була поруч зі мною, тримала мене за руку й дуже підтримувала», – розповіла Настя Петрик. Що ж до батьків, то, за їхніми словами, вони відчули безмежні щастя та гордість за свою доньку, коли дізналися про результати голосування.

Щаслива маленька співачка, тримаючи в руках величезні букети квітів, поділилася планами на майбутнє та сфотографувалася на пам’ять із прихильниками.

Тріумфаторку дитячого Євробачення Анастасію Петрик з перемогою привітав і міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко. 

Попри свій юний вік, Настя захищала честь нашої країни на міжнародному рівні та впевнено перемогла інших учасників із відривом у 138 балів. Цій перемозі передувала копітка праця багатьох людей. І Настя нікого не підвела. 

Маленьке біляве янголятко зі щасливими оченятами із радістю приймало вітання та подарунки від Віталія Захарченка та представників колегії Міністерства внутрішніх справ.

–   Ми віримо, що твій талант допоможе тобі й надалі перемагати у різних фестивалях та конкурсах, – зазначив очільник правоохоронного відомства. – Ми з великим задоволенням і гордістю робитимемо усе, щоб підтримувати тебе у твоєму подальшому творчому шляху.

Оксана ГАВРИЛЮК, 

Лариса ТИЩЕНКО, м. Київ.

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті