Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
29/10/2012 20:42

Театралізована профілактика

За підказки на уроках вчителі роблять учням зауваження. Але це не стосується «Підказок на дорогах» – музичної вистави Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, створеної за підтримки Державтоінспекції Чернігівщини. У такий спосіб актори й даївці нагадали юним пішоходам правила безпечної поведінки на дорозі.

Діти взялися вивчати ПДР вже дорогою до філармонії: повторили правила руху організованої групи дітей вулицями міста, переходу проїжджої частини, проїзду в громадському транспорті. А у глядацькій залі хлопчики та дівчатка були не лише спостерігачами, а й активними учасниками дійства. Вони допомагали головному героєві Льошці не піддатися на провокації хитрющої правопорушниці Плісняви, із задоволенням підспівували акторам – настанови «дорожньої грамоти» було покладено на сучасні популярні мотиви. І, безумовно, робили належні висновки.

Виставу вже подивилися учні початкових класів чернігівських шкіл. На черзі зустрічі творчого колективу філармонійного центру із ще багатьма юними глядачами.

Сергій БРИЛЬ, Чернігівська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті