Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
24/10/2012 11:37

«Брейн-ринг» знавців ПДР

Днями у Київському палаці дітей і юнацтва пройшов перший міський «Брейн-ринг» серед знавців Правил дорожнього руху. За перемогу боролися команди Дарницького, Дніпровського, Печерського та Подільського районів столиці.

Організатори змагань – Київська Державтоінспекція й Головне управління освіти та науки столичної адміністрації – прагнули у такий спосіб нагадати школярам та їхнім батькам про необхідність вивчати й дотримуватися правил доріг.

– Діти – найуразливіші учасники дорожнього руху, – наголосив під час відкриття турніру начальник УДАІ в м. Києві полковник міліції Анатолій Курінний. – Якщо вони добре оволодіють дорожньою абеткою, то це не тільки сприятиме зменшенню кількості трагічних випадків на українських шляхах нині, а й гарантуватиме безпечний рух у майбутньому.

Варто відзначити, що всі учасники цьогорічного «Брейн-рингу» продемонстрували високий рівень знань ПДР, хоча питання ведучої подекуди були доволі складними. Та долю балів вирішувала не лише ерудиція, а й швидка реакція гравців. У підсумку найобізнанішою і найшвидшою виявилася збірна Дніпровського району – вона й отримала головний трофей змагань. Проте й інші команди заслуговували заохочення, тож одержали від організаторів дипломи, електронні накопичувачі пам’яті, солодощі.

 

Наталія СТОРОЖИК, 

м. Київ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті