Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
17/06/2012 18:46

У дарунок – автомістечко

   У столичній загальноосвітній школі № 219, що в Оболонському районі, завдяки спільній ініціативі керівництва Держ­авто­інспекції Києва та управління освіти Оболонської райдержадміністрації відкрито дитячий автомайданчик.

    Тут усе, як на справжній дорозі, щоправда, в мініатюрі: розмітка, дорожні знаки, перехрестя, «зебри». Ну й, звісно, як обійтись на автомайданчику без транспортних засобів? Про це потурбувалася громадська організація «Перспектива Оболоні», подарувавши школярам два мініавтомобілі на акумуляторах. Відтепер школярі матимуть змогу вивчати дорожню «грамоту» в умовах, максимально наближених до реальних.

Як зазначив, відкриваючи авто­майданчик, начальник управління ДАІ Києва Анатолій Курінний, профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму є одним із пріоритетних напрямів роботи служби:

– Дітей потрібно змалечку привчати до правильної поведінки на дорозі. Тож, щоб школярі не забували про ПДР, могли правильно оцінювати ситуацію на дорогах і приймати виважене рішення, був створений цей автомайданчик. Сподіваємось, що здобуті за його допомогою знан­ня допоможуть школярам стати зразковими учасниками дорожнього руху.

Наталія СТОРОЖИК, м. Київ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті