Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
28/05/2012 22:18

Кіна не буде – Інтернет «прикрили»

   Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю УБКТЛ УМВС у Миколаївській області припинили діяльність порностудії, яка функціонувала в обласному центрі впродовж півроку. 

    Організував «секс-бізнес» місцевий підприємець, який разом зі знайомою опанував «високі технології»: налагодив надання сексуальних послуг іноземним громадянам через мережу Інтернет.
   «Напарники» орендували у центрі Миколаєва приміщення, в якому облаштували чотири «робочих» місця з комп’ютерною технікою та вебкамерами. Для виконання еротичних забаганок замовників зловмисники запросили 12 дівчат гарної зовнішності з малозабезпечених сімей, переважно студенток місцевих вишів. Порностудія працювала в режимі онлайн цілодобово, дівчата у три зміни задовольняли хіть іноземних клієнтів, ті ж оплачували їхні послуги через систему WebMoney. 
   Правоохоронці завітали до приміщення порно­студії у самий розпал «трансляцій». Організаторів порностудії та самих дівчат було затримано. На місці розпусти вилучено речові докази, а саме – секс-знаряддя, комп’ютерну техніку та гроші, отримані злочинним шляхом.
Проводиться розслідування.

Роман ШКУРЕНКО , Миколаївська обл.  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті