Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
20/01/2012 16:15

Нова техніка – до Євро-2012

   10 січня дислокований у Львові 45-й Римникський орденів Кутузова, Богдана Хмельницького та Червоної Зірки полк внутрішніх військ МВС отримав вагомий подарунок: в урочистій обстановці військовій частині було передано автобус ПАЗ, мікроавтобус «Газель», а також засоби зв’язку – радіостанції, гарнітури, акумуляторні батареї – 
на загальну суму 500 тис. гривень.

    Ця техніка була придбана на кошти, виділені відповідно до регіональної цільової програми з питань безпеки та правопорядку на період проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, затвердженої рішенням сесії Львівської обласної ради.
   В урочистостях взяли участь перший заступник голови обласної ради Петро Колодій та заступник голови – керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Іван Груник. Начальник управління Західного територіального командування ВВ генерал-майор Юрій Аллеров представив гостям новинку – мобільний командний центр. Цей комплекс, змонтований на базі мікроавтобуса «Газель», дає змогу вести відеоспостереження за стадіоном одночасно з чотирьох точок, відстежувати радіопереговори, а також аналізувати новини в режимі онлайн. До речі, центр було розроблено і створено спеціалістами Західного ТрК ВВ.
   Юрій Аллеров щиро подякував представникам органів державної влади за плідну співпрацю. «Я впевнений, що під час розгляду проекту обласного бюджету депутати обласної ради підтримають аналогічну програму на поточний рік», – зазначив Петро Колодій. «Усі усвідомлюють, що такий підрозділ украй необхідний, тому я гадаю, що ми й надалі надаватимемо сприяння та підтримуватимемо цю програму для того, щоб у Львові та в області був забезпечений правопорядок», – підсумував Іван Груник. 
   Протягом 2009 – 2010 років за кошти, виділені за регіональними цільовими програмами, було закуплено автомобільну техніку, радіостанції різних типів, ретранслятори, гарнітури на 1 млн 700 тис. гривень. Поточного року планується виділити на придбання комп’ютерної техніки та засобів зв’язку 100 тисяч, на придбання легкових автомобілів та автобусів – 700 тис. гривень.

Вадим ГОЛУБ, м. Львів.
Фото автора 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті