Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
17/06/2011 14:45

Стаціонарні пости ДАІ знову в роботі

    З 10 червня 2011 року на 34 стаціонарних постах ДАІ у 18 регіонах країни відновилася робота нарядів ДПС. Таке рішення регламентується наказом Міністерства «Про організацію діяльності стаціонарних постів дорожньо-пат­рульної служби Державної автомобільної інспекції МВС».

    Як нещодавно повідомив під час брифінгу голов­ний інспектор відділу організації роботи ДПС Управління ДАІ МВС України Олег Сірий, основ­ними завданнями працівників ДАІ, що будуть нести службу на цих постах, є профілактика та запобігання порушенням Правил дорожнього руху водіями транспортних засобів, а також надання їм допомоги в межах своєї компетенції (інформаційної, технічної тощо). Крім того, цей наказ зобов’я­зує працівників Державтоінспекції надавати можливість водіям у нічний час зупинятись біля постів для відпочинку.
   Відмінність нових стаціонарних постів від попередніх у тому, що вони будуть обладнані технічними засобами, які дадуть змогу фіксувати порушення ПДР, проводити перевірки сканованих державних номерних знаків автомобілів за чинними базами ДАІ. Це дасть змогу максимально унеможливити випадки безпідставних зупинок ТЗ.

Ігор Клопотій, м. Київ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті