Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
13/03/2011 16:20

Замість штрафів – торти

      Вже за доброю традицією напередодні свята 8 Березня працівники столичної Держ­авто­інспекції вітали найсумлінніших жінок-водіїв, даруючи їм теплі слова та солодощі.

    Кожного року вартові доріг на початку весни готують для чарівних жінок приємні сюрпризи та подарунки. За словами начальника УДАІ ГУМВС в м. Києві полковника міліції Анатолія Курінного, мета заходу – не лише привітати представниць прекрасної статі. «Ми приурочили цю акцію до свята 8 Березня, щоб у щирій, доброзичливій атмосфері заохотити водіїв – представниць прекрасної статі – до додержання Правил дорожнього руху», – зазначив Анатолій Володимирович. 
    Цього дня інспектори столичної ДАІ вручили жінкам близько 800 тортів у чотирьох місцях столиці: на Оболонському проспекті, Контрактовій площі, вулиці Богдана Хмельницького і перехресті вулиць Інститутської та Шовковичної. Пощастило отримати такий приємний сюрприз і тим чарівним водіям, котрі на нерегульованих пішохідних переходах не порушували Правил дорожнього руху. Адже, за словами Анатолія Курінного, результати аналізу ситуації з ДТП лише за перші місяці поточного року свідчать, що очолюють цей сумний список саме наїзди на пішоходів.
    …Пані Наталія, що має водійський стаж понад 30 років, такою акцією була приємно здивована і щиро зізналась, що не очікувала отримати солодкий подарунок від інспекторів ДАІ. А ось пані Віолетта розповіла, що так їй щастить вже не вперше: минулого разу вартові доріг вітали її квітами. Сумлінна водій зізнається, що такі акції не лише піднімають настрій, а й є чудовим стимулом для того, аби завжди дотримуватись Правил дорожнього руху.

Марія САЛЬНІК, «ІЗ»
Фото Дмитра ЮРЧЕНКА

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті