Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Автобан
13/03/2011 16:18

Святкова служба з квітами в руках

     Працівники івано-франківської Державтоінспекції того дня зупиняли не лише порушників. У полі зору їхньої уваги перебували жінки за кермом. Саме їм правоохоронці дарували квіти й цукерки з нагоди величного свята Весни та Любові. 

     Заступник начальника УДАІ УМВС в Івано-Франківській області майор міліції Іван Петричук каже, що такі приємні акції прикарпатська ДАІ влаштовує для жінок-учасниць дорожнього руху не вперше. 
     Самі ж вартові правопорядку зізнаються, що дарувати усмішку водіям, а тим паче, жінкам-водіям, – надзвичайно приємно. Між іншим, у місцевій ДАІ не поділяють поширеної думки, начебто жінка за кермом – це щось неприродне. Та, як не дивно, але Правила дорожнього руху частіше порушують саме керму­валь­ни­ки-чоловіки. 
     Цьогоріч зі святом весни та жіночої краси прекрасну стать вітали й юні інспектори руху, які несли службу разом із патрульними нарядами ДАІ. Вони вручали водіям-жінкам своєрідні подарункові бонуси – посібники з Правил дорожнього руху.
     Як запевняє керівництво прикарпатської ДАІ, до наступних свят правоохоронці обіцяють підійти ще винахідливіше й вітатимуть жінок оригінальніше.

Василь ГУЛЬТАЙЧУК,
Івано-Франківська обл.
 

друкувати

Коментарi