П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
13/03/2015 13:42

Арсен Аваков: «Нова патрульна служба повинна прибувати на виклик за 4–7 хвилин»

Старт роботи нової патрульної служби в Києві планується вже в середині червня. До кінця 2015 року такі служби будуть у всіх містах-мільйонниках України. Про це заявив міністр внут­рішніх справ України Арсен Аваков на засіданні уряду.

-У  квітні розпочнеться прийом заяв у нову патрульну службу в Одесі, в червні ми запустимо патрульну службу в Києві. Влітку почнемо приймати заявки в Дніпропетровську, Львові й Харкові. В серпні – перша дата запуску патруля в Одесі. До кінця року всі міста-мільйонники країни будуть перекриті новою службою, – зазначив міністр внутрішніх справ України.

– На сьогодні ми завершили прийом й обробку заявок до нової патрульної служби. Маємо рекордні цифри: 33 тисячі анкет конкурсантів, що свідчить про високий інтерес суспільства до цього інституту, який ми нині формуємо, – зазначив очільник МВС. За словами Авакова, з 33 тисяч осіб, які подали заявку, лише 914 – чинні працівники ОВС, зокрема 313 – працівники ДАІ.

– Вік претендентів – від 21 року до 35, базовий – з 24 до 29 років. З них 35% – жінки. Більшість патрульних (73 %) матимуть ви­щу освіту, – заявив Арсен Аваков. 

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті