П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
13/07/2015 10:04

Нагороди захисникам суверенітету

Глава МВС нещодавно вручив нагороди захисникам суверенітету і цілісності України. Державні відзнаки отримали понад 50 працівників органів внутрішніх справ. Урочистості відбулися з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Вручаючи нагороди, Арсен Аваков підкреслив, що Конституція нині є символом і основою свободи українського народу. 
– Саме в наш час, у непростій ситуації війни, в якій органи внутрішніх справ опинилися на самому вістрі, ми зустрічаємо це національне свято, – наголосив міністр.
Глава МВС відповідно до Указів Президента України вручив державні нагороди 21 працівнику міліції, зокрема – бійцям спецпідрозділів «Світязь», «Чернігів» та «Київ-2». Крім того, відзнаки отримали 29 бійців підрозділів Національної гвардії.
Серед нагороджених – дільничні інспектори, оперативники і працівники підрозділів міліції особливого призначення, а також представники чи не всіх військових спеціальностей – від снайперів і розвідників до бійців-санітарів та кухаря. 
Крім того, Арсен Аваков вручив двом працівникам присвоєні їм звання Заслуженого артиста України і Заслуженого лікаря України.
Міністр також зазначив, що були вручені не всі нагороди, на які заслужили бійці МВС та Національної гвардії, оскільки багато з них нині несуть службу на передовій. 
Прес-служба 
МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті