П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
30/09/2014 11:04

Виграти можемо лише миром

Президент України Петро Порошенко дав інтерв’ю українським телеканалам, в якому наголосив, що країна робить усе для встановлення миру. «Виграти ми можемо лише миром», – заявив Президент.

Відповідаючи на запитання, глава держави підкреслив, що ніякої розбіжності думок щодо пріоритету мирного роз­вит­ку подій у трикутнику «Президент – Парламент – Уряд» немає. «Абсолютно тверде переконання та скоординовані дії, що нам потрібен мир», – відзначив він.
Президент наголосив на важливості для України міжнародної підтримки. Він також відзначив єдиний підхід усіх лідерів Євросоюзу. «Цінності зав­жди мають перевагу над грошима, і Євросоюз продемонстрував це протягом останніх чотирьох-п’яти місяців і продовжує демонструвати», – наголосив глава держави, додавши, що гроші, які Росія й далі вкладає в інформаційну атаку на Україну, викидаються на вітер.
Петро Порошенко відзначив важливість прийняття Мінського меморандуму на шляху до миру. За його словами, цей документ деталізує механізм припинення вогню та створює передумови, щоб зупинити збройне протистояння.
«Упевненість мені дає те, що жителі Донецька, Луганська втомились і ненавидять усіх, хто зі зброєю, і вітають усіх, хто принесе мир. Мир на Донбас принесе Україна», – наголосив глава держави.
Прес-служба
Президента України
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті