П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
11/07/2014 15:13

Президент ознайомився з процесом повернення Слов’янська до мирного життя

Президент України Петро Порошенко відвідав з робочою поїздкою Слов’янськ, де ознайомився з тим, як місто, звільнене від бойовиків, повертається до мирного життя. Глава держави зустрівся та поспілкувався з місцевим населенням. Він запевнив людей, що влада зробить усе можливе для якнайшвидшого відновлення нормального життя в місті.

Також Президент вручив нагороди військовим, які відзначилися під час антитерористичної операції. Петро Порошенко повідомив, що перед місцевою владою поставлено зав­дання якнайшвидше відновити житловий фонд, щоб населення мало можливість повернутись у свої домівки.

Того самого вечора була відновлена подача електроенергії в місто за тимчасовою схемою. «Місто, яке сиділо без світла тижнями, сьогодні матиме можливість увімкнути його», – сказав Президент, спілкуючись із журналістами.

«Ми чітко встановили терміни, коли мають бути відновлені навчальні заклади, для того, щоб 1 вересня діти змогли піти в школу. Відвідування школи – це також символ миру», – наголосив глава держави.

Президент висловив сподівання, що найближчим часом зможе відвідати Донецьк і Луганськ. При цьому Петро Порошенко зазначив, що звільнення міст на Донбасі – це не тільки військова операція. «Це стало можливим, коли самі люди зрозуміли, що не хочуть далі жити під тиском, під дулом автоматів бандитів», – сказав він.

Прес-служба Президента України.

Фото Олексія ЛЕБЕДЯ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті