П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
24/11/2013 17:20

Рейдерство має бути викорінено

Інформація про осіб, які беруть на себе посередницькі функції в господарських судах або у відносинах з арбітражними керуючими під час вирішення «спірних питань», відлякує потенційних інвесторів і негативно впливає на бізнес-середовище та інвестиційний клімат у державі.

До Міністерства внутрішніх справ надходять звернення про спроби здійснення рейдерських атак, у проведенні яких сприяють особи-посередники, що можуть «розв’язати питання» незаконної зміни власника за допомогою рішень господарських судів. Такі дії викликають нарікання людей на бездіяльність органів влади, підривають довіру громадян до них та дискредитують їх в очах суспільства, а ще – негативно впливають на бізнесове середовище та інвестиційний клімат у державі.

Міністр внутрішніх справ України провів нараду, на якій доручив керівникам структурних підрозділів розібратись у цій ситуації та вжити необхідних заходів для викорінення цього негативного явища.

Нагадаємо, раніше Віталій Захарченко повідомляв у своєму блозі про проведення підпорядкованим йому відомством низки заходів із протидії рейдерству й про необхідність законодавчого врегулювання згаданої проблеми.

 

УЗГ МВС

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті