П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
06/10/2013 15:49

Звернення Президента України з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Шановні співвітчизники!

Сьогодні в Україні, як і в інших державах світу, вшановують представників старшого покоління.

Наші ветерани пройшли важкі випробування голодом та нестатками, вистояли в часи воєнного лихоліття, здобули Велику Перемогу, здолали розруху, відбудувавши міста й села.

Вони – гордість і слава країни.

Реалізація в нинішньому році соціальних ініціатив та програм уже дала змогу підвищити пенсії мільйонам людей похилого віку, інвалідам війни й учасникам бойових дій, грошову допомогу ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, страхові виплати потерпілим на виробництві. Також удосконалено порядок отримання житлових субсидій та забезпечення санаторно-курортним лікуванням наших заслужених громадян.

Влада й надалі здійснюватиме послідовну політику щодо підвищення стандартів життя представників старшого покоління. Це наш святий обо­в’язок.

Як Президент України я підтримуватиму всі ініціативи, спрямовані на покращення добробуту людей похилого віку, забезпечення належної уваги до них у суспільстві.

Дорогі ветерани!

Висловлюю вам глибоку вдячність за ратний і трудовий подвиг в ім’я рідної землі, за нелегку повсякденну працю задля майбутнього прийдешніх поколінь.

Міцного вам здоров’я та благополуччя. Нехай мир, злагода та достаток завжди панують у ваших родинах.

Віктор ЯНУКОВИЧ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті