П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
06/10/2013 15:23

Стрижнем модернізації країни є наближення до європейських стандартів

Модернізація України передбачає впровадження європейських стандартів по всіх напрямах, зазначив Президент України Віктор Янукович на 10-й Ялтинській щорічній зустрічі:

– Україна йде природним шляхом, шляхом розвитку. Понад 20 років суспільство, політики намагаються модернізувати країну… Починаючи з 2010-го, ми започаткували системні реформи й національний план дій. Центральний стрижень цієї модернізації – наближення України до європейських стандартів по всіх напрямах.

Віктор Янукович зауважив, що останнім часом були ухвалені такі найважливіші для держави документи, як Податковий кодекс, Бюджетний кодекс, Кримінальний процесуальний кодекс. Усі вони наближають країну до європейських стандартів.

За словами глави держави, Україні вдалося встановити такі партнерські стосунки з Європейською комісією, які дали можливість спільно відпрацювати План дій, що нині виконується:

– Україна наразі демонструє, який має потенціал. Ми добре розуміємо, що в листопаді не закінчиться модернізація країни, вона триватиме. Усе ще попереду.

Прес-служба Президента України 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті