П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
06/08/2013 14:25

Віталій Захарченко: «Робота – в кількості та якості наданих послуг»

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко як куратор Київської області від Кабінету Міністрів України відвідав Київщину.

Під час візиту до Білоцерківського МВ міліції його начальник Олександр Грибенников ознайомив очільника правоохоронного відомства з роботою чергової частини, продемонстрував технічне обладнання, яке використовується в її повсякденній діяльності, доповів про технічне забезпечення міськвідділу та умови праці особового складу. Працівники міськвідділу звернули увагу міністра на те, що Білоцерківський МВ обладнано всім необхідним для того, щоб люди з обмеженими фізичними можливостями могли комфортно почуватись у правоохоронній установі.

Під час зустрічі з особовим складом міністр зазначив, що саме громадяни повинні давати оцінку роботи міліції.

– Акценти в роботі потрібно робити на кількості та якості наданих послуг, – зазначив Віталій Захарченко.

Міністр наголосив на тому, що необхідно забезпечити 100-відсоткову реєстрацію всіх заяв, на які, своєю чергою, має бути стовідсоткове реагування з боку правоохоронного відомства.

Очільник МВС поінформував присутніх про ситуацію в державі, результати колегії Міністерства та про події на Миколаївщині, які нещодавно сколихнули всю країну.

– Не бійтеся публічно виступати проти тих, хто перетворив службу в міліції на особисту наживу. Ми повинні розірвати ланцюг кругової поруки. Ви маєте усвідомлювати, що на першому місці в діяльності органів внут­рішніх справ – інтереси наших громадян, – резюмував міністр.

У рамках робочого візиту на Київщину Віталій Захарченко також відвідав найпотужніше в Україні виробництво автомобільних шин – завод «Росава». Після ознайомлення з процесом виробництва він зустрівся з трудовим колективом, поділився враженнями від побаченого й розповів про основні напрями діяльності Міністерства, впровадження в роботу відомства новітніх технологій та залучення громадськості до контролю за діяльністю ОВС.

Працівники шинного заводу переважно цікавились у міністра криміногенною обстановкою в місті та висловили стурбованість щодо зростання аварійності на автошляхах України.

Міністр, окрім того, провів виїзний прийом громадян у Білій Церкві. Разом із керівником МВС з населенням спілкувалися начальник ГУМВС у Київській області Валерій Мазан та радник МВС України, голова Української Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС, генерал внутрішньої служби України Василь Дурдинець.

 По допомогу до правоохоронців звернулося десять громадян. Здебільшого людей непокоїли неналежне, на думку заявників, розслідування кримінальних справ, недостатній захист пен­сі­онерів-чорнобильців, брак дільничних, стихійна торгівля поблизу житлових будинків тощо. Віталій Захарченко уважно вислухав кожного та запевнив, що жодне звернення не залишиться без уваги. Усі заяви він узяв під особистий контроль.

Лариса ТИЩЕНКО, м. Київ. 

 

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi