Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Офіційно
01/04/2013 20:56

Святковий день для військ правопорядку

Суспільний спокій та громадський порядок, надійний захист прав громадян і стабільна ситуація у країні є важливими передумовами незворотності курсу на модернізацію нашої держави. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час виступу на урочистому засіданні з нагоди 21-ї річниці утворення внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ.

Відповідальність за збереження цих умов значною мірою лежить саме на плечах внутрішніх військ МВС, наголосив глава держави. «Успіх реформ залежить не лише від прийняття законодавчих змін, а й від їх неухильного застосування на практиці. На вас, як правоохоронців, покладене відповідальне завдання – наповнювати положення закону реальним змістом, захищати з його допомогою права і свободи громадян. Тільки тоді, коли кожна людина житиме в атмосфері безпеки і буде переконана, що її спокій, права та свободи надійно охороняються, можна буде говорити про досягнення у сфері реформування держави», – зазначив він.

За словами Президента України, високий професіоналізм військовослужбовців внутрішніх військ МВС здобув заслужений авторитет і повагу в суспільстві.

Він побажав усьому особовому складу й ветеранам військ правопорядку міцного здоров’я та успіхів у благородній справі служіння українському народові. Після привітання Президент вручив державні нагороди тим військовослужбовцям, які зробили вагомий внесок у зміцнення законності та правопорядку, боротьбу зі злочинністю, зразкове виконання службового обов’язку та високий професіоналізм. Також у цей святковий день з рук командувача внутрішніх військ МВС України Станіслава Шуляка військово­службовці отримали відзнаки від Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Міністерства внутрішніх справ. 

Щиро вітав із професійним святом військовослужбовців ВВ МВС і міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Він зазначив, що внутрішні війська – надзвичайно важлива структура у складі Міністерства внутрішніх справ.

– Ви сумлінно виконуєте поставлені завдання, демонструючи при цьому мужність, відданість справі та своєму службовому обов’язку. Глибоко переконаний, що ви завжди будете вірні своєму благородному і відповідальному покликанню.

Після офіційної частини розпочався святковий концерт. Академічний ансамбль пісні і танцю МВС України подарував присутнім у залі яскраву святкову програму.

Лариса Тищенко, 

м. Київ 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті