Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Досвід
24/10/2012 11:36

Естафета досвіду, професіоналізму та традицій

Нещодавно в палаці культури «Титан» м. Запоріжжя відбувся вечір «Ми в завтра вибрали свій шлях». Досвідчені працівники обласного міліцейського відомства та ветерани органів внутрішніх справ ділилися досвідом із молодими правоохоронцями, а також привітали їх із першими здобутками на трудовій ниві.

У  Запорізькій міліції останніми роками з’явилася тенденція до омолодження особового складу. За словами начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС у Запорізькій області Віктора Нестеренка, який відкривав захід, лише 2012-го лави правоохоронців поповнили понад 120 випускників вишів. Освоїти всі тонкощі роботи молодому поколінню з готовністю допомагають старші колеги та ветерани служби. От і під час зустрічі вони поділилися власним досвідом, зокрема розкриттям резонансних злочинів. «Новобранці» з цікавістю слухали розповіді, настанови та поради досвідчених вартових порядку, самовіддана праця яких, завзятість, оптимізм, активна життєва позиція – є хорошою наукою й гідним прикладом для них.
Старші товариші побажали «новачкам» постійно працювати над підвищенням своєї професійної майстерності й бути гідними звання офіцерів. А також привітали тих, хто вже встиг проявити себе на службі.
Так, почесну грамоту вручили старшому лейтенанту Катерині Марковській, яка вже рік працює оперуповноваженим відділу кримінальної міліції у справах дітей Запорізького міськ­­управління. Вона з дитинства захоплювалася родичами-міліці­онерами, і, натхненна їхнім прикладом, теж стала правоохоронцем. Відзначили й інспектора Мелітопольського міськвідділу лейтенанта Олександра Камініна, дитячою мрією якого, до речі, теж була служба в органах.
Ірина НЕСТЕРЕНКО, 
Запорізька обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті