Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Досвід
10/07/2011 16:37

Фінішував проміжний етап професійного конкурсу

   Конкурс «Кращий слідчий» був започаткований за ініціативи ГСУ МВС України та газети «Юридичний вісник України». Він розпочався у січні цього року і триватиме до грудня, переможця ж назвуть під час урочистостей з нагоди Дня міліції України.

    Комісії належало визначити призерів проміжного етапу професійних змагань. Положенням про конкурс було передбачено нагородження кращих за професією грамотами та цінними призами: за 1-е місце – ноутбук, за 2-е – нетбук, 3-є – мобільний телефон.
   За результатами підбиття підсумків перше місце виборов заступник начальника відділу розслідування особливо важливих справ СУ УМВС України в Миколаївській області майор міліції Максим Браточкін. Друге місце посів слідчий лінійного відділу на ст. Рівне УМВС України на Львівській залізниці лейтенант міліції Олександр Мірковець, а на третю сходинку п’єдесталу піднялася старший слідчий ГУМВС України в Запорізькій області старший лейтенант міліції Олена Діденко. П’ятірку кращих слідчих держави замикають начальник відділення розслідування загальнокримінальних злочинів Лисичанського МВ (Луганська область) майор міліції Роман Суржан та слідчий лінійного відділу на ст. Сімферополь УМВС України на Придніпровській залізниці лейтенант міліції Марина Бакуліна.
   За словами керівника Головного слідчого управління МВС України Василя Фаринника, потрібно зробити так, аби про проведення таких професійних змагань та їхні результати довідалося якомога більше працівників не тільки слідчих підрозділів, а й органів внутрішніх справ у цілому.
   – Такі конкурси стимулюють до роботи над собою, – підкреслив керівник ГСУ МВС, – і допомагають нашим працівникам зростати у професійному плані. Приклад переможців гідний того, аби їх привітали також і під час підбиття підсумків роботи обласних слідчих підрозділів, адже такий досвід найкраще сприятиме досягненню нових професійних висот.

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ.
Фото Олега Супруна

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті