П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
04/06/2015 15:42

Майбутні патрульні демонструють фізичний гарт

У Львові триває конкурсний відбір кандидатів до нової патрульної поліції. Після тестування загальних знань та медичного огляду претенденти перейшли до іспитів з фізичної підготовки.

Зазначена перевірка передбачає складання заліків з підтягування (для дівчат – віджимання від підлоги), а також біг на сто та на тисячу метрів.

«Тестування організовують викладачі кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського університету фізичної культури. Також до процесу відбору залучені працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС у Львівській області», – розповів заступник начальника Управління кадрового забезпечення капітан міліції Роман Баховський.

Конкурс організований на високому рівні – всі групи майбутніх поліцейських супроводжують інструктори, тому кожен чітко знає: коли й що він має робити.

«Спочатку триває реєстрація кандидатів, відповідно до якої формуються групи по вісім осіб. Претенденти отримують номери, далі – розминка та інструктаж. Доводимо до кожного, які вправи йому потрібно буде виконати і як це правильно зробити», – відзначив начальник кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ майор міліції Сергій Котов.

Перший тест – підтягування, потому, майже без перерви, стометрівка, після неї – крос.

«Досить важко, особливо в моїй віковій категорії, але нічого – все виконав», – ділиться враженнями 33-річний Роман, кандидат у патрульну поліцію.

Найбільше, за словами претендентів, вони переживають за підтягування, проте багато з чоловіків підготовлені досить непогано – підтягуються по 15-20 разів.

«Далі на майбутніх поліцейських чекають психологічні тести, навчання й екзамени. Я вже бачу багато достойних хлопців та дівчат, що непогано справляються з тестами, тому є всі підстави вважати, що новий підрозділ поліції буде укомплектований якнайкраще», – підсумував заступник начальника ГУМВС у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Прес-служба ГУМВС

у Львівській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті