П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
28/08/2015 10:41

Естафету перехопила Одеса

25 серпня чотириста працівників нової патрульної поліції Одеси вийшли на своє перше патрулювання. 

Патрульну службу Південної Пальміри очолив колишній оперативник підрозділу спец­призначення «Сокіл», а нині – майор поліції Богдан Федун. «Це дуже доб­ре, що ми маємо можливість призначати найдостойніших на посади командирів підрозділів пат­рульної поліції», – зазначив Арсен Аваков.

Присягу працівників новоствореного одеського підрозділу прийняв Президент України. В урочистостях також взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, перший заступник глави МВС Ека Згуладзе та керівники місцевих органів влади.

Глава держави висловив упевненість, що на одеську патрульну поліцію очікує успіх столичних колег, яким довіряють 80% киян. «Спокій та безпека громадян – тепер робота патрульних. Це не просто новий підрозділ, це нова сторінка історії України. Я вірю, що ви не осоромите високе звання українського поліцейського», – зазначив Президент України Пет­ро Порошенко. 

Щодня порядок на вулицях Одеси вартуватимуть близько 45 автопат­рулів, а також піші патрулі у складі двох-трьох працівників. Надалі, за словами новопризначеного очільника патрульної поліції Одеси Богдана Федуна, штат патрульних Південної Пальміри планують збільшити до 800 осіб.

 Марія САЛЬНІК, «Моменти»

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті