Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
05/03/2015 17:01

Южно-Українська АЕС – під надійним захистом

Спецпризначенці, які охороняють Южно-Українську АЕС, здобули гарт під час навчань.

Справжній професіонал своєї справи ніколи не скаже, що він все вміє, навпаки – постійно вдосконалюватиме навички, прагнутиме опанувати нове. Тож протягом двох днів у навчальному центрі військової частини 3039 поблизу міста Миколаєва особовий склад взводу спеціального призначення та екіпажів БТР військової частини 3044 На­ціо­нальної гвардії України відточував уміння, здобуте протягом багатьох років.

Мобільність, швидкість, рішучість і високий рівень професіоналізму продемонстрували військовослужбовці, відпрацьовуючи вихід з району зосередження, здійснення маршу до району розгортання, рекогносцировку рубежу, вибір і підготовку вогневої позиції, а також індивідуальні й групові вправи з використанням сучасних зразків озброєння та техніки.

Екіпаж бронетранспортерів поглиблено вивчав матеріальну частину озброєння БТР-70, вдосконалював навички його підготовки до стрільби та виконував нормативи з вогневої підготовки.

«Потужна вогнева міць та броня „восьмиколісного воїна” є цінним помічником для навченого бійця. БТР-70 брав участь у багатьох збройних конфліктах за останні роки. Ця бойова машина перебуває на озброєнні понад 20 країн світу, до того ж у деяких – як основна, – зазначив заступник командира частини підполковник Костянтин Кабанов. – Тому високий рівень знань та практичних навичок наших екіпажів є вкрай необхідним під час виконання службово-бойових завдань».

 

Прес-служба НГУ

друкувати
Додати коментар

Інші статті