Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
05/03/2015 17:00

До бою готові

Упродовж останнього зимового місяця у військовій частині 3017 Національної гвардії України відбувалися навчальні збори зі всіма категоріями військовослужбовців.

Нацгвардійці пройшли підготовку до несення служби на блокпостах у районі проведення АТО, відпрацювали злагодженість дій у складі відділень з бойовою стрільбою зі штатної зброї та засобів посилення. Командири вдосконалювали навички в управлінні вогнем підрозділу, а підлеглий особовий склад набував практичного досвіду у вирішенні вогневих завдань та дій в обстановці, близькій до бойової.

«Зброю спочатку треба вивчити, „подружитися” з нею, а вже потім необхідно стати єдиним цілим, щоб у потрібний час вона тебе не підвела, – розповідає солдат-кулеметник Рафаіл Агаєв, вправно вставляючи патрони в кулеметну стрічку. – Адже на війні ціна прорахунку – твоє життя або життя бойового товариша».

Сучасні умови ведення бойових дій вимагають від бійців поглиблених і всебічних знань, а також тактичної навченості.

«Такі різнопланові й інтенсивні прикладні комплекси дають змогу за короткий час охопити чимало теоретичного матеріалу та відпрацювати на практиці всі засвоєні знання, – наголосив керівник навчань підполковник Михайло Якобчук. – На нашу думку, саме такий підхід є найрезультативнішим у навчанні військовослужбовців».

 

Прес-служба НГУ

друкувати
Додати коментар

Інші статті