Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
18/07/2014 14:32

Батальйон «Львів» присягнув Україні

В урочистостях з цієї нагоди взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович, начальник главку міліції Львівщини Дмитро Загарія, рідні та близькі бійців.

«Станом на сьогодні є понад тридцять таких підрозділів у більшості областей України, які були створені з метою задіяння їх у зоні АТО. Кожний працівник міліції, який бере участь в зоні АТО, – застрахований державою. Окрім того, ми подали заявку в Міноборони України, щоб нам надали достатню кількість озброєння, щоб ми могли забезпечити бійців усіх підрозділів особливого призначення», – зазначив заступник міністра Микола Величкович.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія від імені всіх працівників міліції Львівщини привітав 150 бійців новоствореного батальйону зі складанням Присяги на вірність українському народові та побажав їм вагомих здобутків на ниві правоохоронної діяльності.

«До батальйону „Львів” вступили справжні патріоти, які готові вже сьогодні зі зброєю в руках захищати рідну землю. Від вашого ставлення до виконання службових обов’язків, від ваших дій і вчинків, життєвої позиції кожного, багато в чому залежатимуть долі українців і держави в цілому. Я вірю, що склавши серйозні й важкі іспити нині, ви згодом зробите свій внесок у формування міліції нового тисячоліття. Зважте кожне слово клятви, яку ви сьогодні складали, і пам’ятайте про неї завжди», – зазначив Дмитро Загарія.

Після присяги священик села Верещиця провів обряд освячення особового складу бійців батальйону й зачитав молитву.

ВЗГ ГУМВС у Львівській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті