Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Наші люди
11/07/2014 15:39

Золотий вік старійшини Непомнящого

У розквіт літа – 5 липня – свій сторічний ювілей відзначив ветеран Великої Вітчизняної вій­ни, учасник бойових дій, ветеран праці полковник у відставці Прокіп Власович Непом­нящий. Із сотим днем народження заслуженого ювіляра привітала організація ветеранів Центрального апарату МВС України.

Прокіп Власович прожив вельми нелегкі десять десятиліть. На них припали знакові події в історії всього людства: дві cвітові війни, в одній з яких він брав безпосередню участь, відбудова держави після воєнного лихоліття, аварія на Чорнобильській АЕС. Мужність і героїзм сивочолого ветерана відзначені на найвищому – державному – рівні: він кавалер орденів Червоної Зірки, Вітчизняної війни II ступеня, Богдана Хмельницького. Його парадний мундир прикрашають медалі «За оборону Одеси» та «За бойові заслуги».

Прокіп Непомнящий – ветеран органів внут­рішніх справ. Службі в правоохоронних органах він присвятив не одне десятиліття свого життя. Та все-таки його ім’я цілком заслужено асоціюють із Головним управлінням із виконання покарань, де він пропрацював до виходу на заслужений відпочинок. За зразкову службу й особистий внесок у реалізацію зав­дань, покладених на Міністерство внутрішніх справ, Прокіп Власович неодноразово заохочувався відомчими відзнаками та грамотами.

Шановний Прокопе Власовичу, нехай міцного здоров’я Вам вистачить ще на одне століття!

Марія САЛЬНІК, «ІЗ».

Фото Олега ТАБОРОВСЬКОГО

друкувати
Додати коментар

Інші статті