Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
17/04/2014 17:08

Ефективна профілактика

Для профілактики правопорушень серед неповнолітніх чернівецькі міліціонери за підтримки працівників соціальних служб та освіти провели низку рейдів у громадських місцях.

Такі рейди, що систематично проводяться в місті й області, уже довели свою ефективність. Як відзначають правоохоронці, порушників стає дедалі менше. 

У рамках останнього рейду були відпрацьовані території 32 навчальних закладів, 39 місць скупчення молоді, 12 залів ком­п’ю­терних ігор і 13 розважальних закладів. У результаті до адміністративної відповідальності притягнуто четверо непов­но­літніх, переважно за куріння та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. За доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння до адміністративної відповідальності були притягнені шестеро дорослих осіб, ще четверо – за неналежне виконання батьківських обов’язків. 

Також виявили два кримінальних правопорушення: йдеться про втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність. Крім того, міліціонери провели профілактичні бесіди із 26 дітьми.

Мар’яна РЕВА, 

Чернівецька обл.

друкувати

Коментарi