Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Наші люди
31/03/2014 16:50

Захоплення, що об’єднує покоління

Кілька років працівників Мелітопольського міжрайонного відділу УДСО при ГУМВС України в Запорізькій області, що дислокується в місті Токмаку, окрім служби об’єднує ще й цікаве хобі – футбол.

Майже три десятиліття тому в Токмаку був започаткований турнір із міні-фут­бо­лу. Відтоді аматорські команди міста й району, а також сусіднього Чернігівського району, щорічно змагаються за призові місця цього чемпіонату. Нерідко учасників і вболівальників змагань радували своєю грою й титуловані футбольні команди, знані не лише в країні, а й за її межами. 

Саме цей турнір і надихнув місцевих міліціонерів охорони створити власний клуб, який уже четвертий рік поспіль згуртовує працівників служби різних поколінь. Дехто із заснов­ників команди й, так би мовити, гравців-пер­шо­про­ход­ців, уже пішли на заслужений відпочинок. Однак вони не поривають зв’язків зі збірною й обо­в’язково приходять до токмацього Палацу спорту на щорічні традиційні змагання з міні-футболу, щоб повболівати за «своїх». Не лише на змаганнях, а й під час тренувального циклу фут­бо­ліс­тів-пра­во­охо­ронців усіляко підтримують їхні родини – діти й дружини. Чи не найбільше вболіває за збірну Олександр Савон – досвідчений тренер, що з року в рік вчить спорт­с­менів у погонах тонкощам гри, організовує процес тренувань.

Варто відзначити, запал футболістів з ДСО спонукав їхніх колег з інших підрозділів місцевої міліції сприяти розвитку збірної й долучатися до її лав. Зокрема, одним з найсильніших футболістів команди став начальник СКР Токмацького міськ­відділу міліції Олександр Уманський, який, до речі, торік завоював титул найкращого гравця ХХVІІ традиційного міні-футбольного турніру.

В’ячеслав ЧЕРНЯВСЬКИЙ, 

Запорізька обл.

Фото автора

друкувати
Додати коментар

Інші статті