Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Наші люди
31/03/2014 16:49

Слідчий із творчою душею

Для багатьох людей хобі – це можливість перевести подих після насичених трудових буднів. Зокрема, для слідчого Богодухівського райвідділу ГУМВС Харківщини Юлії Кішечко своєрідним способом релаксу стало вишивання бісером.

Юлія служить у міліції три роки. Відкриття кримінальних проваджень, допити свідків, потерпілих і підозрюваних, прийняття рішень за кримінальними провадженнями, добові чергування – це далеко не весь перелік завдань, що лежать на тендітних плечах цієї дівчини. Обов’язки слідчого, які не кожному чоловікові під силу, старший лейтенант Кішечко виконує успішно, завдяки своєму професіоналізму, витримці та вмінню знаходити спільну мову з людьми. А відновити сили, як зізналася молода правоохоронниця, їй допомагає творче захоплення.

«Ще школяркою я залюбки вишивала бісером, плела з нього різні дрібнички, – розповідає Юлія. – Але так сталося, що в моєму хобі була тривала перерва». Повернутися до рукоділля офіцера спонукала ікона. «Кілька років тому я побачила гаптований бісером образ Казанської Божої Матері, – продовжує слідча. – Образ мене зачарував і надихнув знову взятися за голку». Дівчина поставила собі за мету власноруч вишити ікону. Те, що ця справа – не з легких, вона розуміла: така робота вимагає не лише майстерного володіння технікою, а й певного духовного рівня. Юлія довго працювала – і результат вийшов чудовий.

Ось так дитяче захоплення повернулось у життя старшого лейтенанта міліції Кішечко. І хоч відповідальна робота залишає мало вільного часу, дівчині все ж вдається викроїти вільну хвилинку для улюбленого хобі. Усі, хто бачив вишивки, створені руками майстрині в погонах, одностайні в думці, що це витвори мистецтва. Зупинятися на досягнутому Юлія не збирається – і радує близьких новими роботами.

Олександра АЛЄКСЄЄВА, Харківська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті