Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
20/03/2014 15:26

Зброю – у міліцію

На початку березня до начальника Львівського міського управління міліції Сергія Зюбаненка звернулися представники місцевої громадської організації. Вони висловили готовність усіляко допомагати правоохоронцям.

Одним із пріоритетних напрямів цієї співпраці, за словами підполковника Зюбаненка, визначили повернення службової зброї, викраденої з райвідділів міста під час подій минулого місяця. І вже наступного дня громадські активісти принесли до міськуправління міліції пістолет Макарова.

Олександр із Самооборони розповів, як випадково виявив зброю на вулиці. «Уночі я повертався автівкою з чергування пат­рулів Самооборони. Зупинився на вулиці Зарицьких, біля сміттєвих баків. А коли викидав сміття, помітив під ногами пістолет. Я повернувся до машини, щоб взяти ганчірку, і загорнув у неї зброю. А потому звернувся до юриста нашої громадської організації за порадою, що робити далі». Незабаром активісти вже були в кабінеті очільника міськуправління внутрішніх справ, щоб здати небезпечну знахідку.

«Особи, у чиїх руках перебував цей пістолет, судячи з усього, зумисне збили номери, щоб ускладнити ідентифікацію, – коментує Сергій Зюбаненко. – За попереднім оглядом слідчо-опе­ративної групи й експерта, знайдений ПМ цілком може бути бойовою одиницею, викраденою з одного з наших райвідділів».

ВЗГ ГУМВС у Львівській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті