Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
20/03/2014 15:25

Заради безпеки пасажирів

Роті патрульної служби при УМВС України на Одеській залізниці допомагають забезпечувати правопорядок на території обслуговування представники громадських формувань.

Ось і нещодавно разом з інспекторами патрульної служби старшим прапорщиком міліції Валерієм Горковським та прапорщиком міліції Сергієм Барбулом на патрулювання заступив представник громадського формування Одеського моторвагонного депо ст. Одеса-Застава-1 Олександр Бондаренко. Інструктаж наряду, в який входила також інспектор-кінолог Ольга Петренко зі службовим собакою Даною, провів заступник командира взводу роти ПС лейтенант міліції Віталій Вангулов.

Спільний патруль супроводжував електропотяг сполученням «Одеса – Помічна». Перед відправленням поїзда правоохоронці закликали пасажирів дотримуватися правил безпеки під час поїздки, не чинити правопорушень. Та, як виявилося, не всі громадяни ознайомлені з правилами поводження в залізничному транспорті. Зокрема, було надане письмове попередження 26-річному жителю Херсонщини, який курив у тамбурі вагона.

«Добре, що громадські формування об’єктів залізниці долучаються до таких спільних патрулювань, – зазначив заступник начальника Управління полковник міліції Володимир Чеховський. – Такі заходи допомагають підтримувати правопорядок».

Володимир ПАВЛІЧЕНКО, 

Одеська обл.

друкувати

Коментарi

Інші статті